Zienergie  »  CO2 reductie  »  Overzicht
Universiteit Twente pakt CO2-reductie in keten aan

Al sinds 2014 stelt de Universiteit Twente (UT) jaarlijks haar...

CO2 reductie

Energie en brandstoffen vormen een belangrijke kostenpost voor elke organisatie. Toch hebben lang niet alle organisaties integraal inzicht in wat ze precies verbruiken waardoor dat komt. Het omrekenen van energie- en brandstofverbruik naar CO2 emissies is een steeds populairdere manier om inzicht te krijgen in het verbruik binnen een organisatie en om de verschillende energiestromen met elkaar vergelijkbaar te maken. Daarnaast stellen steeds meer bedrijven en overheden zichzelf en ketenpartners doelen als het gaat om CO2 reductie. Hiermee wordt invulling gegeven aan beleid en doelstellingen op het gebied van duurzaamheid en MVO.

Bent u nieuwsgierig naar de CO2 uitstoot van uw organisatie? Ga dan snel aan de slag met de CO2 footprint! Wilt u zich aan de slag met CO2 reductie en zich profileren op het gebied van duurzaamheid? Denk dan eens aan een CO2-Prestatieladder certificering of ga aan de slag met Lean & Green! Zienergie is specialist als het gaat om begeleidingstrajecten rondom CO2 reductie en helpt u graag verder!

Bewustwording

Wilt u werken aan bewustwording rondom energie- en brandstofbesparing binnen uw organisatie? En wilt u op een ludieke wijze  medewerkers betrekken bij uw ambities op dit vlak? Dan zijn de Mobiliteitsbattle en de Energy battle interessant voor u! Zienergie begeleidt u graag.

Quickscan

Wilt u een eerste inzicht in hoe uw energiestromen zich tot elkaar verhouden? Vul dan snel de CO2 QUICKSCAN in! Hiermee krijgt u een indicatie van de omvang van uw footprint en de energiestromen die hier aan ten grondslag liggen. Quickscan

Nieuws & projecten
Universiteit Twente pakt CO2-reductie in keten aan
Lees verder


Bijna 10% van de aanbestedingen met CO2 -Prestatieladder
Lees verder


Elektrisch wagenpark biedt zakelijke dienstverleners volop...
Lees verder


Eerdere nieuwsberichten

Referenties
Contact Vestiging Zwolle
Dokter Stolteweg 2
8025 AV ZWOLLE

Tel: 038-853 13 95

Postadres
Postbus 10055
8000 GB ZWOLLE

Vestiging Gouda
Meridiaan 61
2801 DA Gouda

Tel: 0182 - 541 484
Fax: 0182 - 541 489

Postadres:
Postbus 23
2800 AA GOUDA

Email
info@zienergie.nl