Zienergie  »  MVO  »  MVO prestatieladder
Universiteit Twente pakt CO2-reductie in keten aan

Al sinds 2014 stelt de Universiteit Twente (UT) jaarlijks haar...

MVO prestatieladder

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is de toekomst! Vanuit de overheid en het bedrijfsleven groeit de vraag enorm naar ondernemingen die bewust bezig zijn met activiteiten gericht op mens, milieu en bedrijfsvoering; people, planet & profit.


MVO prestatieladder

De MVO prestatieladder is een methode om de duurzame activiteiten te meten en inzichtelijk te maken. U kunt als onderneming op de MVO prestatieladder laten zien hoe ver u bent.

Om te kunnen meten waar uw organisatie staat, zijn er een aantal indicatoren opgesteld die zich richten op de gehele bedrijfsvoering. Net als de CO2 prestatieladder, kent de MVO prestatieladder 5 niveaus. De eerste 2 treden gelden als opstap, om vervolgens door te groeien naar niveau 3, 4 en 5. Bij het behalen van iedere trede op de ladder ontvangt u een certificaat.

Voordelen MVO prestatieladder
De MVO prestatieladder biedt uw organisatie de volgende voordelen:

  • Invulling geven aan het MVO beleid binnen uw organisatie;
  • Energie- en kostenbesparing;
  • Concurrentievoordeel;
  • Groen imago;
  • Interne bewustwording;
  • Zichtbare betrokkenheid omtrent klimaatverandering.


Wat doet Zienergie voor u?
Zienergie begeleidt u naar certificering op de MVO prestatieladder. Het af te leggen traject is afhankelijk van de door u gekozen niveau op de ladder. Afhankelijk daarvan wordt een plan op maat gemaakt door onze adviseurs.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie? Neemt u dan contact op met onze gespecialiseerde adviseurs van Zienergie.MVO QuickscanReferenties

Contact
Janjoris van Diepen
Adviseur
0182 - 541 484
j.vandiepen@zienergie.nl


Sander Zondervan
Adviseur
0182 - 541 484
s.zondervan@zienergie.nl