Bespaar met slimmer reizen! Inschrijving Mobiliteitsbattle Twente 2018 geopend!

Is uw organisatie volgend jaar de winnaar van de Mobiliteitsbattle 2018? Na het succes van de 2017 editie, waarbij de regionale afdeling van Natuurmonumenten glorieus heeft gewonnen, wordt volgend jaar een nieuwe Mobiliteitsbattle Twente georganiseerd. Wilt u ook graag kosten besparen op mobiliteit? Ga de strijd aan met andere bedrijven uit Twente!

Bereikbaarheid en duurzaamheid combineren

“De battle heeft aangetoond dat bereikbaarheid en duurzaamheid prima te combineren zijn. Met het succes van de eerste editie in Twente, hopen we nieuwe organisaties te mogen verwelkomen. De inschrijving is geopend!” zegt Rob Soeters, projectleider Twente Mobiel.

Wat is de Mobiliteitsbattle Twente?

Bedrijven en instellingen uit Twente gaan gedurende vier maanden de strijd met elkaar aan om zoveel mogelijk brandstof te besparen en de spits te mijden. Deelnemers kunnen punten verdienen door minder hard op te trekken en te remmen en buiten de spits te reizen of de auto helemaal te laten staan. De organisatie die in vier maanden de beste score behaald, wint de Mobiliteitsbattle Twente 2018!

Minder drukte Twentse wegen

De Mobiliteitsbattle, georganiseerd door Zienergie en Twente Mobiel, is erop gericht om tot energiebesparing te komen en minder drukte op de Twentse wegen. Het motto: meer mensen die slimmer gaan reizen. Doet u mee?  Lees hier terug wat de resultaten van de Mobiliteitsbattle 2017 zijn.

Resultaten Mobiliteitsbattle

De resultaten van de voorgaande edities liegen er niet om:

 • Kostenbesparing
  € 7.250,- met 62 deelnemers in zes maanden
 • Positieve PR in de regio
  Meerdere artikelen in onder andere De Stentor
 • Aangepast rijgedrag
  Rustig en veiliger reizen met minder schade en slijtage
 • Duurzame profilering
  9,4% reductie van CO2 emissies
 • Gemotiveerde werknemers
  Positieve competitie tussen collega’s en bedrijven

Bent u overtuigd?

Gaat u ook kosten besparen op mobiliteit? Ga de strijd aan! Neem vrijblijvend contact met ons op via 038 – 853 13 95 of maak gebruik van het formulier.