Zienergie helpt organisaties bij energielabeling

Verbeter uw energielabel en bespaar!

U kent ongetwijfeld het energielabel waarmee wordt aangegeven hoe energiezuinig een koelkast, een wasmachine of auto’s zijn. Sinds 2006 bestaat er ook een energielabel voor gebouwen.

Het energielabel geeft de energieprestatie van uw woning of bedrijfspand aan. Wanneer u dit label gaat verbeteren, levert dit een aanzienlijke besparing op van de energiekosten. Voor verhuurders van woningen, bedrijfspanden, vastgoedinvesteerders of projectontwikkelaars is het verbeteren van het energielabel ook interessant.

Een lager label zorgt voor verbeterde verhuurbaarheid en vergroot de waarde van het pand. Daarnaast kunnen bij (sociale) woningen met een beter energielabel de verhuuropbrengsten verbeteren, doordat dit gekoppeld is aan het Woning Waarderings Systeem (WWS). Met het EPA-U maatwerkadvies krijgt u inzicht in de belangrijkste mogelijkheden.

Het maatwerkadvies geeft inzicht in de mogelijkheden van energiebesparing, de investeringen die daarvoor nodig zijn en de terugverdientijden. Het is mogelijk de energiebesparende maatregelen te financieren met een fiscale subsidie. Zo wordt labelverbetering financieel nog interessanter.

Wilt u weten hoe het ervoor staat met uw energie?

De specialisten van Zienergie staan voor u klaar. Neem direct contact met ons op.