Maak kennis met het team van Zienergie!

Bernhard Scholing
Directeur
Bernhard Scholing
Het woord ‘optimist’ is bij niemand beter op het lijf geschreven dan bij Bernhard. Hij zorgt altijd voor een positieve kijk op dingen en daarmee inspireert hij ook het team van Zienergie. Hij laat (meer…)
Jitske Bosgoed
Marketing en Communicatie
Jitske Bosgoed
Voor alle vragen op het gebied van marketing en communicatie bent u bij Jitske aan het goede adres. Wees voorbereid: u wordt met veel enthousiasme te woord gestaan! Ze is na haar studie (meer…)
Marco Ottink
Adviseur
Marco Ottink
Vraagt u zich af hoe u de energieprestatie van uw bedrijfspand kunt verbeteren? Marco kan u er alles over vertellen. Na zijn studie werkte hij eerst als milieuadviseur, maar sinds 2002 verzorgt (meer…)
Sander Zondervan
Adviseur
Sander Zondervan
Sander is een echte ‘Zienergeet’: hij is open, enthousiast en draait niet om de hete brij heen. Hij is betrokken bij zijn klanten en de projecten die hij begeleidt en dat doet hij zo (meer…)
Janjoris van Diepen
Adviseur
Janjoris van Diepen
Tijdens zijn studie Werktuigbouwkunde had duurzaamheid al zijn aandacht: als student volgde Janjoris de specialisatie milieutechnologie en de minor duurzame ontwikkeling. Hij is (meer…)
Judith Vogelzang
Secretaresse
Judith Vogelzang
Judith is een echte rots in de branding bij Zienergie. Ze zorgt er al sinds 2009 voor dat alles in de organisatie op rolletjes loopt. Van administratieve klussen tot facturering en (meer…)