Zienergie helpt organisaties bij energielabeling
Bewust rijgedrag?
Doe de Mobiliteitsbattle en daag ze uit!
jaar ervaring
0
Succesvolle projecten
0
Minder uitstoot
0 %
Ton CO2 bespaard
0

Wat is de mobiliteitsbattle?

Gedrag heeft een grote invloed op brandstofverbruik van voertuigen. De Mobiliteitsbattle is een wedstrijd tussen medewerkers binnen een organisatie. Tijdens de battle worden deelnemers uitgedaagd om hun rijgedrag op een positieve manier te beïnvloeden. Hierbij wordt het rijgedrag van de medewerkers geanalyseerd op de volgende indicatoren:

  • Mate van optrekken en remmen
  • Snelheid in de bochten
  • Houden aan maximum snelheid
  • Overschrijding maximum toerental

Al deze aspecten hebben invloed op zowel brandstofverbruik als veiligheid. Gedurende een periode van zes maanden strijden werknemers tegen elkaar voor de hoogste score en wordt het rijgedrag van de deelnemers gemonitord door Zienergie. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van de Ecobox.

Deze connector is eenvoudig zelf aan te sluiten in de auto. Via een online omgeving is informatie over rijgedrag voor de deelnemers inzichtelijk. Daarnaast ontvangen deelnemers wekelijks een tussenstand van de battle inclusief tips & tricks voor verbeteringen. Dit alles om de deelnemers op een positieve manier te stimuleren om hun rijgedrag te verbeteren.

Wat levert de mobiliteitsbattle op?

De Mobiliteitsbattle kan op verschillende vlakken interessant voor uw organisatie zijn:

“De ervaring en verdere bewustwording die wordt opgedaan door deel te nemen aan deze Mobiliteitsbattle is een belangrijke motivatie voor ons om deel te nemen’’.

Jarno Luttikhuis

Manager Grootbedrijf, ABN Amro

 

Benieuwd wie het beste rijgedrag heeft?

Battle onderling voor die eerste plaats!