Wie is Zienergie?

Zienergie BV is een landelijk opererend adviesbureau, dat zich specifiek richt op ‘duurzaamheid’. Denk hierbij aan:

  • het uitvoeren van een Energie-Prestatie-Advies
  • begeleiding bij certificering van diverse keurmerken
  • het begeleiden van en invulling geven aan duurzaam ondernemen
  • coördinatie bij het opzetten van een energieloket.

Bovenstaande dienstverlening wordt u aangeboden vanuit onze vestiging in Zwolle. Diverse adviseurs, met elk hun eigen vakgebied, begeleiden u graag.

Zienergie BV bestaat sinds 2002 en maakt onderdeel uit van de Subvention Groep. Voor informatie over subsidieadvisering kunt u terecht bij Subvention.

Zienergie en MVO

Voor de toekomst is het belangrijk dat we verantwoorde keuzes maken. Veel van onze klanten streven naar realisatie van duurzame diensten en producten. Op die manier dragen we bij aan een betere wereld. Zienergie wil samen werken aan een duurzame toekomst.

Om hier concreet vorm aan te geven, is aan de hand van ISO26000, de internationale richtlijn voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, gestart met het formuleren van een actief beleid op gebeid van duurzaam ondernemen. Hier vindt u onze zelfverklaring.

MVO jaarverslag 2014

Het MVO jaarverslag van de Subvention Groep is gepubliceerd. Een document waar we trots op zijn. Hoewel dit ons eerste MVO jaarverslag is, komt de inhoud zeker niet uit de lucht vallen. In ons zeventienjarig bestaan zijn duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) onderdeel geworden van het DNA van de Subvention Groep. Wij willen een professionele organisatie zijn die serieus te werk gaat en die verantwoordelijk omgaat met onze medewerkers, klanten, relaties en maatschappij.